Masterclass carwrap

Masterclass Carwrap

NIEUW!!! Vanaf november 2022

Twee daagse training

Agenda: 8.45 - 16.00 - inclusief lekkere lunch en versnaperingen

Efficiënte leermethode

Deze training is voor carwrappers met ruime ervaring of als je de Appcademy training carwraptechnieken hebt gevolgd.

Erkend beroepsonderwijs

Appcademy is officieel geregistreerd als kort beroeps onderwijs (CRKBO). Carwraptrainers hebben ruim 20 jaar praktijk- en project ervaring.

Kleine groepjes

Zo krijg je maximale begeleiding.

Foliemerk neutraal

Appcademy werkt foliemerk-onafhankelijk. Fijn om meerdere carwrapfolies naast elkaar te voelen en te vergelijken!

Inclusief certificaat

Na de training ontvang je het ingelijste Appcademy certificaat! Het laat zien dat je een gedegen opleiding hebt gevolgd.

Masterclass Carwrap!

Na vele verzoeken is ie er dan… De masterclass Carwrap! Deze masterclass is bedoeld voor ervaren carwrappers. Carwrappers die nóg beter willen worden. Voor vakidioten die nieuwsgierig zijn naar nieuwe of nog handigere technieken. Voor wrappers die het leuk vinden te sparren met vakcollega’s. En voor diegenen die hun skills op bepaalde terreinen willen perfectioneren.

Vereiste ervaring

Schrijf je alleen in voor deze cursus als je ervaring hebt met carwrappen (meer dan twee jaar of meer dan 10 full carwraps), óf de Appcademy cursus Carwraptechnieken hebt gevolgd. (Let op: Alleen de tweedaagse Appcademy cursus Carwraptechnieken biedt voldoende basis voor deze Masterclass)

Uitgebalanceerd programma

Ook deze vervolgcursus heeft een uitgebalanceerd programma met interessante wetenswaardigheden (theorie) en vooral heel veel praktijk.

Meerdere merken en foliesoorten

Ben je gewend te werken met een bepaalde carwrapfolie? Dan is het fijn ook de eigenschappen van andere soorten folies te weten. Vanwege leveringsproblemen met diverse carwrapfolies zijn wrappers soms genoodzaakt een uitstapje te maken naar een ander merk.

Wall of Fame

Tijdens de Masterclass organiseren we een miniwedstrijd. Je mág meedoen, je mag ook gewoon lekker door oefenen. Iedere deelnemer krijgt een medaille. De top 5 (Wie het snelst is, met de minste ‘strafpunten’) krijgt een eervolle vermelding op de Appcademy Wall of Fame!

Speciale verzoeken

We ruimen tijdens deze Masterclass tijd in voor speciale verzoeken en vragen. Wil je iets specifieks oefenen? Zeg het aan het begin van de training. Is er bij een bepaald project iets misgegaan? Neem foto’s mee.

Wat ga je leren tijdens de Appcademy Masterclass Carwrap?

We gaan lekker de diepte in. De basistechnieken heb je onder de knie, dus we gaan oefenen met advanced carwraptechnieken. Wrappen door diepe en lastige profileringen. Dakvinnen, spiegels, binnenzijde auto. Chroomfolie en folies met lastige lijmlagen. En.. uiteraard, de carwraptechnieken jij graag beter wilt oefenen en perfectioneren.

Dit ga je leren:

  • Advanced snij technieken
  • Wrappen door diepe en lastige profileringen (o.a. SVA techniek)
  • Geavanceerde technieken voor het wrappen van spiegels, bumpers en dakvinnen
  • Binnenzijde auto’s wrappen
  • Beeldaansluitend wrappen met printfolie
  • Wrappen met Chroomfolies (tips tricks, afwerkingstechniek)
  • Slimme technieken voor het werken met snel hechtende folies
  • Handige weetjes over diverse nieuwe types folies en merken
  • ‘Folieproeverij’ (diverse folies naast elkaar testen)
  • En… alles wat jij weten wilt.

Wanneer wil je de cursus volgen?

Deze cursus gaan we starten in het najaar van 2022. De data staan nog niet definitief gepland. Houdt deze website dus goed in de gaten! Heb je nog vragen? Bel ons gerust (0)35 88 77 612 of stuur een WhatsApp 06-53 95 98 33 of een email info@appcademy.nl

Nothing found.

Meer dan 3000 getrainde personen

masterclass carwrap appcademy