Appcademy trainers

Vakidioten

Appcademy trainers hebben meer dan gewone ervaring op hun vakgebied. Het zijn geen trainers die “wel goed” zijn in hun vak… maar instructeurs met kilometers praktijk ervaring die jou écht het hoe en waarom goed kunnen uitleggen. We hebben gezocht naar de echte toppers in hun specifieke vakgebied. En gelukkig zijn deze specialisten bereid hun kennis en ervaring te delen. Je hoort niet alleen de basis trucjes, maar het hele verhaal. Instructeurs die echt willen dat jij hun kennis en vaardigheden overneemt!

Team Appcademy Trainers:

Dennis

Hi! Ik ben Dennis. Met veel liefde voor het vak runnen Barbara en ik Appcademy. We ontwikkelen training concepten die jou verder helpen om folies kwalitatiever en efficiënter op diverse ondergronden aan te brengen. We informeren je ook over ontwikkelingen, kansen en ruimtes in de markt.

Jouke

Hallo, ik ben Jouke en verzorg de “Naadloos behang”, “belettering” en  “Interieurfolie” trainingen. Ik ben ruim 25 jaar actief in de professionele montagebranche. Omdat ik een bovengemiddelde interesse in de werking van lijmen, folies en ondergronden heb, kan ik goed problemen uitsluiten. Ik ga voor een 100% kwaliteitslevering aan mijn cursisten!

Timo

Hoi. Ik ben Timo. Ik verzorg de raamfolie trainingen. Ik ben ruim 20 jaar actief in het aanbrengen van raamfolies en al jaren trainer. Ik vind het leuk om mijn vakkennis met je te delen en de fouten die ik heb gemaakt met je te bespreken…zodat jij er weer van kunt leren! Want kwalitatief gemonteerde folie betekent op termijn je bestaansrecht!

Eddy

Hey, ik ben Eddy! Ik ben een van de trainers “Interieurfolies”. Al ruim 20 jaar monteer ik alles op het gebied van signing en reclame. Ik heb met veel verschillende partijen en specialisten samen mogen werken en de uitgebreide kennis die ik heb opgedaan deel ik graag!

Mark

Goeiedag! Ik stel me graag aan je voor. Sinds 1988 breng ik folies aan op voertuigen. Van grote series tot enkele stuks. Omdat ik aan de wieg heb gestaan van het carwrappen in de jaren 80 raakte ik ook betrokken bij ontwikkeling van carwrapfolies, tools en montagetechnieken zoals die nu worden toegepast. Ik deel mijn ervaringen graag met jou!

Marcel

Hallo, Ik ben Marcel en ruim 15 jaar actief in het aanbrengen van folies op o.a. vliegtuigen, treinen, boten en wagenparken.
Mijn grote interesse ligt in folie-toepassingen. Ik duik diep de productbladen in om echt alles te weten te komen. Steeds weer moet de lat omhoog en zoek ik uitdagingen. Ik ontmoet je graag om mijn kennis en ervaring met je te delen.

Max

Hallo, ik ben Max. Ik verzorg met Dennis de Appcademy trainingen “Schilderen met Folie“ en de certificeringscursus Facadefilms die worden uitgerold bij foliefabrikant Avery Dennison. Ik ben ruim 10 jaar actief in het appliceren van diverse foliesystemen op o.a. gevelelementen, zoals ALU / PVC / HPL gevelpanelen en kozijnen.

Barbara

Hai! Ik ben Barbara. No worries, ik geef geen trainingen. 🙂 Dat doen de andere gezichten op deze pagina.
Wat ik wel doe: Ik ben mede-eigenaar, brainstorm mee bij de ontwikkeling van nieuwe trainingsconcepten, schrijf artikelen voor vakbladen, zorg voor een frisse vormgeving van de presentaties in de training, doe de social media en zorg voor de back-office.

Marcel

Hey, ik ben Marcel Vermeulen. Vanaf 1996 actief in het vak. Mijn specialismen zijn carwrapping en lakbescherming (PPF). Zowel enkele stuks als grote series. Mijn bedrijf onderhoudt nauwe contacten met leveranciers en fabrikanten en is af en toe betrokken bij folie-ontwikkelingen. Kennis delen is leuk en daarom ondersteun ik Appcademy bij hun cursussen.

Robbin

Hi! Ik ben Robbin. Ik geef samen met Dennis de training ‘Slimmer ondernemen’. Mijn kracht ligt in het uitdenken van strategische concepten voor ondernemers. Up to date kennis over branding, concept- en strategieontwikkeling maken dat we jouw bedrijf sterk(er) op de kaart kunnen zetten. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Martijn

Hoi allemaal, mijn naam is Martijn en ik ben ruim 10 jaar werkzaam in deze prachtige branche. Begonnen bij een montagebedrijf en nu plakker/trainer bij Omnimark. Het hele folieverhaal van A tot Z, van bakfiets tot vliegtuig en alles daar tussen in is wel eens voorbijgekomen. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en mijn opgedane kennis te delen. Tot snel!

Pascal

Hallo. Mijn naam is Pascal en ben al sinds 2001 werkzaam in de Windowfilm branche. Mijn passie en enthousiasme breng ik graag over naar anderen, vandaar dat ik al ruim 15 jaar vaktrainingen geef op het gebied van automotive raamfolies en graag mijn ervaringen deel met de cursisten. Tijdens deze training leren wij je hoe je zelfstandig een voertuig kunt tinten zonder demontage van onderdelen.

Quincy

Hi! Mijn naam is Quincy en ik geef samen met Pascal de Automotive Windowfilm trainingen.
Ik ben begonnen met nul ervaring en ben inmiddels specialist glasfolies. Het mooie aan deze branche vind ik de talloze oplossingen die er zijn om problemen tegen te gaan. Samen met Pascal streef ik ernaar om ons vak met enthousiasme en passie over te brengen. Zie ik je tijdens een van de trainingen van Appcademy?

Meer dan 3000 getrainde personen