Appcademy trainers

Vakidioten

Appcademy trainers hebben meer dan gewone ervaring op hun vakgebied. Het zijn geen trainers die “wel goed” zijn in hun vak… maar instructeurs met kilometers ervaring die jou écht het hoe en waarom goed kunnen uitleggen. Toppers uit het vak die bereid zijn hun specialistische kennis en ervaring te delen. Niet alleen de basis truukjes, maar het hele verhaal. Instructeurs die echt willen dat jij hun kennis en vaardigheden overneemt!

Team Appcademy Trainers:

Dennis

Hi! Ik ben Dennis. Met veel liefde voor het vak runnen Barbara en ik Appcademy. We ontwikkelen training concepten die jou verder helpen om folies kwalitatiever en efficiënter op diverse ondergronden aan te brengen. We informeren je ook over ontwikkelingen, kansen en ruimtes in de markt.

Jouke

Hallo, ik ben Jouke en verzorg de “Naadloos behang”, “belettering” en  “Interieurfolie” trainingen. Ik ben 25 jaar actief in de professionele montagebranche. Omdat ik een bovengemiddelde interesse in de werking van lijmen, folies en ondergronden heb, kan ik goed problemen uitsluiten. Ik ga voor een 100% kwaliteitslevering aan mijn cursisten!

Timo

Hoi. Ik ben Timo. Ik verzorg de raamfolie trainingen. Ik ben 20 jaar actief in het aanbrengen van raamfolies en al jaren trainer. Ik vind het leuk om mijn vakkennis met je te delen en de fouten die ik heb gemaakt met je te bespreken…zodat jij er weer van kunt leren! Want kwalitatief gemonteerde folie betekent op termijn je bestaansrecht!

Eddy

Hey, ik ben Eddy! Ik ben een van de trainers “Interieurfolies”. Al ruim 20 jaar monteer ik alles op het gebied van signing en reclame. Ik heb met veel verschillende partijen en specialisten samen mogen werken en de uitgebreide kennis die ik heb opgedaan deel ik graag!

Mark

Goeiedag! Ik stel me graag aan je voor. Sinds 1988 breng ik folies aan op voertuigen. Van grote series tot enkele stuks. Omdat ik aan de wieg heb gestaan van het carwrappen in de jaren 80 raakte ik ook betrokken bij ontwikkeling van carwrapfolies, tools en montagetechnieken zoals die nu worden toegepast. Ik deel mijn ervaringen graag met jou!

Marcel

Hallo, Ik ben Marcel, 15 jaar actief in het aanbrengen van folies op o.a. vliegtuigen, treinen, boten en wagenparken.
Mijn grote interesse ligt in folie-toepassingen. Ik duik diep de productbladen in om echt alles te weten te komen. Steeds weer moet de lat omhoog en zoek ik uitdagingen. Ik ontmoet je graag om mijn kennis en ervaring met je te delen.

Max

Hallo, ik ben Max. Ik verzorg met Dennis de Appcademy trainingen “Schilderen met Folie“ en de certificeringscursus Facadefilms die worden uitgerold bij foliefabrikant Avery Dennison. Ik ben 9 jaar actief in het appliceren van diverse foliesystemen op o.a. gevelelementen, zoals ALU / PVC / HPL gevelpanelen en kozijnen.

Barbara

Hai! Ik ben Barbara. No worries, ik geef geen trainingen. Dat doen Jouke, Marcel, Eddy, Robbin, Max, Mark, Timo, Marcel en Dennis.
Wat ik wel doe: Ik brainstorm mee bij de ontwikkeling van nieuwe trainingsconcepten, schrijf artikelen voor vakbladen, zorg voor een frisse vormgeving van de presentaties in de training, social media, etc.

Marcel

Hey, ik ben Marcel Vermeulen. Vanaf 1996 actief in het vak. Mijn specialismen zijn carwrapping en lakbescherming (PPF). Zowel enkele stuks als grote series. Mijn bedrijf onderhoudt nauwe contacten met leveranciers en fabrikanten en is af en toe betrokken bij folie-ontwikkelingen. Kennis delen is leuk en daarom ondersteun ik Appcademy bij hun cursussen.

Robbin

Hi! Ik ben Robbin. Ik geef samen met Dennis de training ‘Slimmer ondernemen. Mijn kracht ligt in het uitdenken van strategische concepten voor ondernemers. Up to date kennis over branding, concept- en strategieontwikkeling maken dat we jouw bedrijf sterk(er) op de kaart kunnen zetten. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Meer dan 3000 getrainde personen