FAQ

Veel gestelde vragen

Heb jij ook een veel gestelde vraag (FAQ)?

Hieronder lees je het antwoord! Staat jouw vraag er (nog) niet bij? Neem dan s.v.p. contact op.

Ja, daar is ons programma op afgestemd. Je krijgt de juiste info en begeleiding zodat je prima kunt meedraaien. Een paar “rechter handen” is wel meegenomen.

Ja, zeker! De cursussen bieden veel diepgang en gelegenheid om praktijksituaties te behandelen.

Ja. Appcademy is officieel geregistreerd in het CRKBO register. Het CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Een registratie in het CRKBO betekent dat Appcademy voldoet aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs. We zijn terug te vinden in het kwaliteitsregister van het CRKBO onder de naam Appcademy. Meer informatie over de screening vind je hier.

Als Appcademy door omstandigheden een cursus moet annuleren, maken we uiteraard kosteloos en in overleg een nieuwe afspraak. Wil je zelf de training annuleren? Lees dan de leveringsvoorwaarden, zie de vraag hieronder.

Nee, in geval van annuleren door de deelnemer gelden de annuleringsvoorwaarden.

Ja zeker! Via deze link vind je onze leveringsvoorwaarden en onze privacy voorwaarden.

Nee dat is niet nodig. De instap voor Appcademy cursussen is laagdrempelig. Maar voor de praktijk cursussen geldt dat het wel meegenomen is als je al een beetje handig bent. Voor de cursus `Slimmer ondernemen` is het belangrijk dat je oprecht gemotiveerd bent om jouw onderneming (of de onderneming waar je werkt) een flinke boost te geven.

Nee, wij zorgen graag zelf voor een schone, droge auto (of object) waarvan we zeker zijn dat alle applicatiehandelingen binnen de beschikbare tijd aan bod komen. De door ons geselecteerde ondergronden hebben de juiste moeilijkheidsgraad zodat je snel en veel leert.

Ja, voor diverse cursisten is het starten van een eigen bedrijf een belangrijk doel. Wij helpen je op weg met handige informatie en contacten.

Wij kennen de markt door en door, dus we weten goed waarmee we je verder kunnen helpen. Tijdens de praktijkcursussen leren we je heel veel vaardigheden aan. Daarnaast hebben we voor startende en gevestigde bedrijfseigenaren de cursus `Slimmer ondernemen` ontwikkeld.

Ja, ook na de cursus kan je bij ons terecht voor vragen, geen probleem!

Ja, geen probleem. Houd er wel rekening mee dat vermelde tarieven ex BTW zijn.

Ja, alhoewel leveranciers aan de professionele industrie veelal niet aan particulieren leveren, gaan veel van onze partners er vanuit dat je na het volgen van een Appcademy training met regelmaat bestellingen blijft plaatsen en dat de kans groot is dat je professioneel gaat worden.

Op vertoon van je Appcademy certificaat kan je direct bij meerdere professionele folie en tool-leveranciers terecht.

Binnen meerdere sectoren bestaan subsidiemogelijkheden. Zie onze pagina “subsidie en opleidingsbudget

Ja, als je de training volgt voor je huidige bedrijf zijn de kosten aftrekbaar als bedrijfskosten.

Ja, dat is mogelijk. Bij aanmelden van 5 of meer cursisten is het mogelijk een eigen datum te plannen.

Ja, alle deelnemers ontvangen aan het eind van de cursus een mooi ingelijst deelname-certificaat. Dit certificaat toont aan, dat je een gedegen, professionele training hebt gevolgd. Om dit certificaat te verkrijgen hoef je verder geen theorie, praktijkexamen o.i.d. af te leggen.

Nee, alles wordt verzorgd:  folies, gereedschappen, koffie, fris, lunch en genoeg te snoepen gedurende de dag!

Als je meerdere trainingen achter elkaar wilt gaan volgen is het handig om even met ons te bespreken welke volgorde handig is in jouw situatie.

Wij bieden onze cursussen scherp aan. Daarom kunnen we geen kortingen geven op de huidige bedragen. Echter, mocht je van plan zijn om >5 cursussen tegelijk te boeken, dan is het slim om even contact met ons op te nemen om te bespreken wat de voordelen zijn.

In theorie is het mogelijk om ondersteuning (of cursus) op de werkplek te verzorgen. Maar omdat onze cursuslocaties perfect zijn ingericht om het beste uit de cursus te halen, adviseren wij doorgaans om gebruik te maken van Appcademy trainingscentra.

Ja, daar kunnen we rekening mee houden. We serveren lekkere verse broodjes met diverse soorten beleg. Geef specifieke dieetwensen en allergieën alsjeblieft door tijdens de aanmelding.

Ja, het is mogelijk Appcademy cursussen in het Engels te volgen. Data hiervoor staan niet op de website vermeld. Wil je een Engels talige cursus boeken? Stuur ons dan s.v.p. een mailtje. Zodra er voldoende deelnemers zijn, maken we in overleg een passende afspraak.

De cursussen `Schilderen met Folie` zijn vertaald in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans en kunnen in meerdere landen worden gevolgd. Voor meer informatie kan je bij ons terecht.