Wie zijn wij?

Ben je benieuwd naar de historie, achtergrond en gezichten bij Appcademy? Wil je weten waarom je bij ons terecht kunt voor professionele trainingen? En hoe het allemaal werkt? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen..

Merkonafhankelijk

Appcademy werkt fabrieksmerk onafhankelijk. We verkopen geen rollen folie en geen tools. Dus bij ons geen fabriekspraatjes, maar wel onafhankelijk advies en kennis. En de kennis die we leveren is kennis uit de praktijk. Geen boekenwijsheid, wel jarenlange ervaring, liefde voor het vak en know-how die er toe doet. Kennis die we graag willen delen.

Internationaal netwerk

Appcademy is aangesloten bij een internationaal netwerk van professionele trainingsbedrijven. Deze samenwerking staat garant voor global up-to-date kennis van zowel:
  • uitontwikkelde folie applicatie technieken (infohn technieken, folie opspan technieken etcetera). Deze technieken zijn met fabrieksgarantie toegepast op honderden ondergronden en hebben zich dus in de praktijk bewezen.
  • innoverende folie montage technieken (zoals prestretch, warmkoud techniek, massage techniek, stress release, stressless, etcetera).

Leuke weetjes:

  • Appcademy is (toen we nog “VinyTouch” waren) de ontwikkelaar van de eerste fabrieks producttrainingen bij Avery Dennison (De VAKS)
  • De trainingen voor Avery Dennison Facadefilm / Sikkens dry-film MP (“Schilderen met folie”) zijn ontwikkeld door Appcademy en vanuit Nederland uitgerold in Europa.
  • Veel innovaties die foliemonteurs / carwrappers nu gebruiken zijn (door)ontwikkeld binnen ons voormalig bedrijf VinyTouch. Denk aan de zelfklevende strips op rakels, (patent in 2001), 30 graden standmessen, flexible cuttingtape, etcetera.
  • Ook folie montage technieken zoals postheating, diepste deel profiel eerst infohnen, pre stretch techniek, stress release techniek zijn o.a. binnen onze bedrijven ontwikkeld en worden wereldwijd toegepast.

Voor meer informatie over onze trainers klik op de tabs hieronder:

.

Hi! Ik stel me even aan je voor. Dennis de Haan. Ik geef veel van de trainingen. Met liefde en passie voor ons mooie vak help ik jou binnen je bedrijf graag de puntjes op de i te zetten. Hoe? Door jou en collega`s te leren hoe je zelfklevende folies nog handiger, sneller en zonder loslaatklachten aan kunt brengen. Door je nieuwe kansen en ruimte in onze markt te laten zien. Door praktijkervaringen over verkoop, marketing en projectaanpak met je te delen.

Sinds 1986 ben ik actief in de signbranche. Vanaf 1999 betrokken bij het schrijven, ontwikkelen en uitrollen van trainingsprogramma`s voor signmakers, schilders, gevelrenovatiebedrijven, foliefabrikanten en distributeurs. Sinds de verkoop van VinyTouch Reclamemontage aan Pon Holding (2008) deel ik de opgedane vakkennis en praktijkervaringen via Appcademy. 

Sinds 1986 werk ik met zelfklevende folies op alle denkbare ondergronden. Stripings, belettering, wraps op wagenparken van enkele tot duizenden stuks (o.a. KPN, TNT, DHL, RWS, C-Cola, Eneco, Nuon, Essent,  hulpdiensten, etc.), treinen (NS, Thalys), straalvliegtuigen (KLM, T-Avia, Martinair), in- en exterieurs van gebouwen (tientallen façade projecten, ABN, N-Ned, TF1)

Hai! Ik ben Barbara de Haan. Wees niet bang, ik geef geen trainingen. Dat doen Dennis, Jouke, Robbin en Timo 🙂
Wat ik wel doe: Ik brainstorm mee bij de ontwikkeling van nieuwe trainingsconcepten, schrijf artikelen voor diverse vakbladen, zorg voor een frisse vormgeving van de Powerpoint presentaties in de training, onderhoud de website, doe de social media, etc.

Mijn achtergrond: Ik ben opgeleid als grafisch vormgever en raakte zo’n 20 jaar geleden betrokken in de Sign/reclame – wereld. Ons vorig bedrijf was VinyTouch Reclamemontage (nu Modiforce, overgenomen door PON). Bij VinyTouch ben ik nauw betrokken geweest bij de vele aspecten van een reclame bedrijf.

Hallo, ik ben Jouke ter Hofstede. Ik verzorg voor Appcademy de “Naadloos behang” trainingen. Ik ben 25 jaar actief in de professionele montagebranche. Ik heb een bovengemiddelde interesse in de technische werking van lijmen en ondergronden waarmee ik goed problemen kan uitsluiten.

Deze kennis hebben we samengevat in een mooie en interessante training. Doen en weten combineren en daarmee  tot een 100% kwaliteitslevering komen is wat ik samen met mijn cursisten wil bereiken.

Hi! Ik ben Robbin de Haan. Ik verzorg samen met Dennis de training ‘Marketing en verkoop in de sign’.
Ik ben actief als ontwerper/marketeer bij mijn bedrijf, Studio Brandit. Ik werk samen met diverse reclamebureaus aan grote projecten. Daarnaast werk ik vanuit Brandit voor de eindklant. Brandit wordt ook ingezet door diverse signmakers voor ontwerpwerkzaamheden.

Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest voor DNGB, bekend van Duokoop en Duowonen. Voor dit bedrijf heb ik de marketingafdeling opgezet en geleid. Mijn up-to-date kennis en ervaring over branding, concept- en strategieontwikkeling is geïntegreerd in de Appcademy training ‘Marketing en verkoop in de sign’. Ik kijk ernaar uit om deze informatie met je te delen!

Hoi. Ik ben Timo Stet. Ik verzorg voor Appcademy de raamfolie trainingen. Inmiddels ben ik bijna 20 jaar actief in het aanbrengen van o.a. raamfolies. Ik vind het leuk om mijn vakkennis met je te delen en ook de fouten die ik door de jaren heen heb gemaakt met je te bespreken… Want van mijn gemaakte fouten kan jij weer leren! 🙂

Tijdens het geven van onze raamfolie trainingen ligt de nadruk helemaal op de fijne kneepjes van het vak. Het hoe en het waarom. Praktijk en nog eens praktijk… Want kwalitatief gemonteerde folie betekent op de lange termijn je bestaansrecht!

Even kort wat historie: Appcademy werd in 2011 opgericht door Dennis en Barbara de Haan. Als voormalig eigenaren van o.a. VinyTouch Reclamemontage (nu Modiforce) waren zij betrokken bij alle facetten van het bedrijf: verkoop, planning, folieapplicatie, opleiding, training, personeelszaken, innovatie van montagetechnieken & tools, uitrol  van megaprojecten etc. De verkoop van dat bedrijf vormde de basis voor de start van een allround trainingenbedrijf voor de sign-industrie.

We brengen je up to date informatie waarmee je direct vooruit kunt. Info waarmee je vaardigheden en je bedrijf kan doorgroeien. Tijdens onze trainingen is veel ruimte en aandacht voor elkaar. We gaan in op wat je wilt bijleren, steken geen tijd in wat je al wist en behandelen alleen wat voor jou specifiek belangrijk is. Na afloop maken we de balans op. Zijn er nog  losse eindjes? Zo ja, dan knopen we die nog even aan elkaar..

Sign Trainingen

  • Appcademy sign-trainingen zijn niet merk-gebonden, neutraal en onafhankelijk.
  • Tijdens theorie en praktijk wordt rekening gehouden met ieders individuele wensen en behoeften; Waar gewenst gaan we technisch de diepte in. Maar we verdoen geen tijd aan dingen die je al beheerst.
  • kortom: Waar de reguliere groepstraining stopt… gaat Appcademy verder.

Appcademy Facade Trainingen

  • De Facade trainingen zijn ontwikkeld door Appcademy en worden georganiseerd in samenwerking met Avery Dennison en Akzo Nobel

Een training boeken?

Er zijn meerdere opties:

Trainingcentrum in Loosdrecht

In Loosdrecht hebben we een volledig ingericht training centrum waar trainingen worden georganiseerd. Kijk voor data bij de training waarin je bent geinteresseerd onder de tab: “inschrijven”. We houden de groepen klein zodat er veel individuele aandacht gegeven kan worden. Neem gerust kontakt op als een andere datum je beter past.

In company

Appcademy verzorgt ook incompany trainingen, dus in je eigen werkomgeving. Dat betekent vertrouwd, ongedwongen en openhartig met elkaar praten en oefenen op je eigen (bedrijfs)auto, deurpaneel, etc,  Het programma is in te vullen zoals jij dat wilt en wordt aangepast aan de behoeften van jouw bedrijf. 

Facadefilm trainingen 

De producttrainingen voor Avery Facadefilm (Sikkens Dry-Film MP) “Schilderen met Folie” en “Project management Facadefilm” worden uitgerold bij de fabrikant:
Avery Dennison; 
Willem Einthovenstraat 11, 2342 BH Oegstgeest (bij Leiden). De inschrijvingen voor deze trainingen gaan ook via de website van Avery. Kijk bij de training waarin je geïnteresseerd bent onder het kopje “inschrijven” voor de link.

Onze privacy verklaring is hier te downloaden