Over ons

Wij zijn Appcademy

Ben je benieuwd naar de historie, achtergrond en gezichten bij Appcademy? Wil je weten waarom je bij ons terecht kunt voor professionele trainingen? En hoe het allemaal werkt? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen..

Merkonafhankelijk

Appcademy werkt fabrieksmerk onafhankelijk. We verkopen geen rollen folie en geen tools. Dus bij ons geen fabriekspraatjes, maar juist onafhankelijk advies en kennis. En de kennis die we leveren is kennis uit de praktijk. Geen boekenwijsheid, wel jarenlange ervaring, liefde voor het vak en know-how die er toe doet. Kennis die we graag willen delen.

CRKBO geregistreerd

Appcademy is officieel geregistreerd in het CRKBO register. Het CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Een registratie in het CRKBO betekent dat Appcademy voldoet aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs. We zijn terug te vinden in het kwaliteitsregister van het CRKBO onder de naam Appcademy. Meer informatie over de screening vind je hier.

Vakidioten

Appcademy trainers hebben meer dan gewone ervaring op hun vakgebied. Het zijn geen trainers die “wel goed” zijn in hun vak… maar instructeurs met kilometers ervaring die jou écht het hoe en waarom goed kunnen uitleggen. Toppers uit het vak die bereid zijn hun specialistische kennis en ervaring te delen. Niet alleen de basis truukjes, maar het hele verhaal. Instructeurs die echt willen dat jij hun kennis en vaardigheden overneemt!

Appcademy was in 1999 (toen we nog “VinyTouch” waren) de ontwikkelaar van de eerste folieapplicatie trainingen voor Avery Dennison (De VAKS training: VinyTouch, Avery, Krijt, Spandex)

Veel innovatieve tools die foliemonteurs / carwrappers nu gebruiken zijn (door)ontwikkeld binnen ons voormalig bedrijf VinyTouch. Denk aan zelfklevende buffers op rakels, (patent 2001), surface cleaners op alcoholbasis, 30 graden stand messen, flexible cuttingtape (patent 2008), etcetera.

De Appcademy trainingen “Schilderen met folie” en “Project Management Facadefilm” zijn ontwikkeld t.b.v. Facadefilm fabrikant Avery Dennison. Ze kunnen worden gevolgd in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

Veel foliemontage technieken zoals postheating, diepste deel profiel eerst infohnen, pre stretch techniek, stress release techniek zijn o.a. binnen onze bedrijven ontwikkeld en worden inmiddels wereldwijd toegepast.

Historie

Even kort wat historie: Appcademy werd in 2011 opgericht door Dennis en Barbara de Haan. Als voormalig eigenaren van o.a. VinyTouch Reclamemontage (nu Modiforce) waren wij betrokken bij alle facetten binnen dat bedrijf: verkoop, planning, folieapplicatie, opleiding, training, personeelszaken, innovatie van montagetechnieken & tools, uitrol van megaprojecten etc. De verkoop van VinyTouch aan Pon Automotive vormde de aanleiding voor de start van een allround trainingenbedrijf binnen de sign-industrie.

We bedanken de talloze zakenrelaties (w.o. leveranciers, fabrikanten, distributeurs, brancheorganisaties, vakbladen, trainingsinstituten, partners, etc.) voor alle support die we in de afgelopen jaren mochten ontvangen.

En wij bedanken uiteraard ook alle Appcademy trainers voor hun grote enthousiasme, sterke inbreng en het delen van hun vakkennis.

Internationaal netwerk

Appcademy is aangesloten bij een internationaal netwerk van professionele trainingsbedrijven. Deze samenwerking staat garant voor global up-to-date kennis van zowel:

  • uitontwikkelde folie applicatie technieken (infohn technieken, folie opspan technieken etcetera). Deze technieken zijn met fabrieksgarantie toegepast op honderden ondergronden en hebben zich dus in de praktijk bewezen.
  • innoverende folie montage technieken (zoals prestretch, warmkoud techniek, massage techniek, stress release, stressless, etcetera).

Waarom?

We brengen je onafhankelijke, up to date informatie waarmee je ook echt vooruit kunt. Info waarmee je je vaardigheden en bedrijf laat groeien. Tijdens onze trainingen is er veel persoonlijke aandacht voor elkaar. We gaan diep in op wat je wilt bijleren, steken weinig tijd in wat je al wist en behandelen wat voor jou specifiek belangrijk is. Na afloop maken we de balans op. Zijn er nog losse eindjes? Zo ja, dan knopen we die nog even aan elkaar..

Waar?

Trainingcentrum

Diverse Appcademy cursussen worden verzorgd bij:

  • Vink VTS – Industrieweg 38, 1521 NE Wormerveer
  • Spandex – Koningsschot 39, Veenendaal
  • Avery Dennison / EU – Willem Einthovenstraat 11, 2342 BH Oegstgeest
  • Maegis  – Midzomerweg 51, 7532 SW Enschede
  • Sikkens distributie / Diverse lokaties in NL
  • Appcademy Loosdrecht – Nieuw Loosdrechtsedijk 36, 1231KZ Loosdrecht

Meer dan 3000 getrainde personen