Signmaker en Belettering

Signmaker en Belettering

beschikbare data

Twee daagse training

Agenda: 8.45 - 16.00 - inclusief lekkere lunch en versnaperingen

Efficiënte leermethode

Dankzij een slimme mix van theorie en praktijk leer je veel en snel. Deze training gaat erg diep maar is ook geschikt voor (handige) starters

Erkend beroepsonderwijs

Appcademy is officieel geregistreerd als kort beroeps onderwijs (CRKBO). Beletteringstechniek trainers hebben ruim 20 jaar praktijk- en project ervaring.

Kleine groepjes

We werken met kleine groepjes. Zo krijg je maximale begeleiding.

Foliemerk neutraal

Appcademy werkt foliemerk-onafhankelijk. Fijn om meerdere merken folies naast elkaar te voelen en te vergelijken!

Inclusief certificaat

Na de training ontvang je het ingelijste Appcademy certificaat! Het laat zien dat je een gedegen opleiding hebt gevolgd.

Beletteren als een pro!

Wil je in 2 dagen auto`s, borden en ruiten leren beletteren? Of wil je nieuw personeel snel op stoom brengen? Dat kan! Dit is de perfecte training voor jou of jouw bedrijf. We hebben tientallen jaren belettering-ervaring overzichtelijk in een 2-daags programma ondergebracht.

Training Belettering

Je krijgt alle achtergrondinformatie die je nodig hebt en doet vooral heel veel praktijkoefeningen! En uiteraard is er volop ruimte voor je vragen. We leren je de meest handige projectmatig doorontwikkelde foliemontage en belettering technieken. Je krijgt veel tips uit de praktijk i.v.m. positioneren en uithangen van teksten, logo’s, etc. Je leert folie droog aanbrengen zonder spanningsplooien en kreukels. Maar je leert ook hoe je folies nat aanbrengt op ruiten. We gaan pas naar de volgende oefening als je er aan toe bent. Laat je bij de hand pakken en ervaar hoe het is om uit te meten, aan te rakelen, in te föhnen en af te werken als een pro.

Folie inföhnen

We leren je folies aan te brengen (in te föhnen) in diepe profileringen. We oefenen meerdere technieken.
Loslaatklachten (onthechting) in profileringen wil je immers voorkomen. En daar gaan we je bij helpen.

Enthousiastelingen

Tijdens de cursus maak je kennis met andere enthousiastelingen. Zo leer je ook van elkaars vragen, missers en ervaringen.

Video

Kan je niet meer wachten en wil je alvast wat meer zien? Als je bovenstaande video kijkt, krijg je een beetje een beeld van hoe het er aan toe gaat. Of snuffel eens rond in onze blogs en artikelen op sign+ voor achtergrondinformatie. We helpen je graag verder en kijken er naar uit je te ontmoeten!

Signmaker basis en advanced

Per oktober 2023 wordt deze training aangepast en opgesplitst in twee nieuwe trainingen “Signmaker” en “signmaker – Advanced”.

Signmaker

Deze cursus is voor starters in de sign. Maar echt ook voor degene die van een sign opleiding komen. We hebben goed geluisterd naar signbedrijven en een programma samengesteld waar een starter in korte tijd alle noodzakelijke praktische basiskennis grondig leert en oefent. Alle onderwerpen van de ‘oude’ beletteringcursus worden behandeld en uitgebreid met nog wat extra informatie.

Signmaker advanced (per medio 2024)

Deze cursus is voor signmakers en foliemonteurs met ervaring. Tijdens deze cursus ook de noodzakelijke basis, maar al snel wordt de lat hoger gelegd. Lekker oefenen met ‘moeilijke’ folie en lastige ondergronden. Leer van een expert hoe kan het makkelijker, leuker en sneller kan. De klussen waar je voorheen misschien tegenop zag worden nu leuke uitdagingen.

Dit ga je leren:

 • folie, eigenschappen en toepassingen
 • teksten/logo’s positioneren, uithangen en aanbrengen
 • folies droog en nat monteren
 • folie kwalitatief in profileringen inföhnen
 • lange banen vlot en recht aanbrengen
 • handige snijtechnieken
 • afwerktechnieken (randen, naden en hoekjes)
 • voorkomen van folie-onthechting
 • handige praktijktips voor het herstellen van foutjes
 • kwaliteitsissues voorkomen
 • en…. wat jij weten wilt!

Wanneer wil je de cursus volgen?

Bekijk hieronder de beschikbare data. Je kunt gelijk boeken. Heb je nog vragen? Bel ons gerust (0)35 88 77 612 of stuur een WhatsApp 06-53 95 98 33 of een email info@appcademy.nl

Reserveer nu Nog 2 plaatsen vrij
Reserveer nu Nog 5 plaatsen vrij
Reserveer nu Nog 6 plaatsen vrij
Reserveer nu Nog 6 plaatsen vrij

Meer dan 3000 getrainde personen

Handige informatie

Tarief: €770 ex BTW (per 2024 €795 ex BTW)

Agenda: 8.45 - 16.00

Training Belettering