Training carwrapping technieken

Carwrap

beschikbare data

Twee daagse training

Agenda: 8.45 - 16.00 - inclusief lekkere lunch en versnaperingen

Efficiënte leermethode

Dankzij een slimme mix van theorie en praktijk leer je veel en snel. Deze training gaat erg diep maar is ook geschikt voor (handige) starters

Erkend beroepsonderwijs

Appcademy is officieel geregistreerd als kort beroeps onderwijs (CRKBO). Appcademy carwrap trainers hebben ruime praktijk- en project ervaring.

Kleine groepjes

Zo krijg je maximale begeleiding.

Foliemerk neutraal

Appcademy werkt foliemerk-onafhankelijk. Fijn om meerdere carwrapfolies naast elkaar te voelen en te vergelijken!

Inclusief certificaat

Na de training ontvang je het ingelijste Appcademy certificaat! Het laat zien dat je een gedegen opleiding hebt gevolgd.

Carwrapping als een pro!

Wil je in slechts twee dagen de carwrapping technieken voor professionals leren? Dat kan! Onze cursisten vinden dat de cursus carwrapping van Appcademy zich onderscheidt door de hoge kwaliteit. We hebben tientallen jaren carwrap-ervaring voor jou in een perfect uitgebalanceerd programma ‘gepropt’. En toch blijft er volop ruimte voor individuele begeleiding en al je vragen.

Basisprincipes carwrapping

We leren je de basisprincipes van carwrapping aan. Die heb je nodig als je op uiteenlopende modellen gaat wrappen. We behandelen alles wat er bij komt kijken om professioneel aan de slag te gaan. Zo leer je hoe je een carwrap-klus voorbereid. En je leert de juiste afwerk-criteria bij zowel high-end carwraps als seriematige bedrijfswagens.

carwraptechnieken oefenen

We oefenen handige aanbreng, snij- en afwerktechnieken. Zodat de carwrapfolie er ook op de lange duur superstrak uit blijft zien op buitenspiegels, bumpers, lastige randen en hoekjes. Naast alle praktijkoefeningen krijg je overzichtelijke beeld-presentaties te zien. Die helpen je om de verschillende technieken goed te onthouden.

Training carwrapping technieken

Je leert de meest handige technieken die de afgelopen 25 jaar in grote projecten zijn toegepast. Deze technieken hebben hun waarde ruimschoots bewezen. Bovendien behandelen we innovatieve technieken zoals “warm-koud techniek”, “Stressless”, “Pre-stretch” en “Folie Relax Techniek”.

Merkonafhankelijk

Appcademy werkt (folie en fabrikant) merk onafhankelijk. Dus we vertellen je echt alles. Van het “hoe en waarom” tot de “geheimen van de smid”. kortom, de trucs waar je in de praktijk écht wat aan hebt.

Folieverschillen

Je leert veel over soorten en merken. We werken onder andere met de carwrapfolie van 3M, Avery Dennison, Arlon, Oracal,, MacTac, etcetera. Zo kun je zelf kiezen welke folies en tools voor jouw handen prettig werken.

Enthousiastelingen

Tijdens de cursus maak je kennis met andere enthousiastelingen. Zo leer je bijvoorbeeld van elkaars vragen, missers en ervaringen..

Video training carwrapping

Kan je niet meer wachten en wil je alvast wat meer zien? Als je bovenstaande video kijkt krijg je een beetje een beeld van hoe het er aan toegaat! En in onze blog en artikelen in sign+ vind je ook veel informatie over carwrapping. We helpen je graag verder en kijken er naar uit je te ontmoeten!

Dit ga je leren:

  • know-how over de carwrap folies (eigenschappen en beperkingen)
  • gebruik van gereedschappen, tools, ontvetters
  • applicatietechnieken op vlakke, holle en bolle ondergronden
  • carwraptechniek met en zonder heatgun
  • diverse snij technieken en gebruik van snij tools
  • onthechting (b.v. langs folieranden) voorkomen
  • innovatieve carwrap technieken ("warm-koud" "stressless" Pre-stretch" "folie relax")
  • applicatiefouten herstellen
  • duurzame afwerktechnieken (deurnaden en hoekjes zoals op motorkap)
  • buitenspiegels, bumpers, handgrepen, etc.

Wanneer wil je de cursus volgen?

Bekijk hieronder de beschikbare data. Je kunt gelijk boeken. Heb je nog vragen? Bel ons gerust (0)35 88 77 612 of stuur een WhatsApp 06-53 95 98 33 of een email info@appcademy.nl

Reserveer nu Nog 5 plaatsen vrij
cursus carwrap
Reserveer nu Nog 6 plaatsen vrij

Meer dan 3000 getrainde personen

training carwrapping