Training Interieurfolies aanbrengen

Interieurfolie

beschikbare data

Twee daagse training

Agenda: 8.45 - 16.00 - inclusief lekkere lunch en versnaperingen

Efficiënte leermethode

Dankzij een slimme mix van theorie en praktijk leer je veel en snel. Deze training gaat erg diep maar is ook geschikt voor (handige) starters

Erkend beroepsonderwijs

Appcademy is officieel geregistreerd als kort beroeps onderwijs (CRKBO). Appcademy gecertificeerde trainers voor interieurfolie hebben jarenlange praktijk- en project ervaring.

Kleine groepjes

We werken met kleine groepjes. Zo krijg je maximale begeleiding.

Foliemerk neutraal

Appcademy werkt foliemerk-onafhankelijk. Fijn om meerdere merken interieurfolies naast elkaar te voelen en te vergelijken!

Inclusief certificaat

Na de training ontvang je het ingelijste Appcademy certificaat! Het laat zien dat je een gedegen opleiding hebt gevolgd.

Keukens wrappen als een pro!

Deuren met leerprint? Keukenkastjes in betonlook? Spatwand van ‘teakhout’? Een saai meubeltje restylen in marmerlook? Die ouderwetse tafel omtoveren naar brushed steel? Met interieurfolies zijn de mogelijkheden voor restylen van restaurants, winkels, hotels en kantoren echt eindeloos. En zelfs keukens en badkamers kunnen ‘gerenoveerd’ worden met interieurfolies.

Folies en toepassingen

In tegenstelling tot printfolies (waar signmakers veel mee werken) hebben interieurfolies vaak een gestructureerde toplaag. Het is vinyl, maar het voelt aan als hout of leer of marmer of…. Bovendien interieurfolies zijn steviger (240 tot 400 micron) en hebben een sterke toplaag. Interieurfolies zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor het restylen van deuren, tafels, liften, balies, en zelfs keukens en/of badkamers.

Training interieurfolie

Tijdens de Appcademy training Interieurfolie leer je alle fijne kneepjes van het vak om interieurfilms professioneel aan te brengen. Je ontvangt alle informatie die je nodig hebt over ondergronden en voorbewerken. Je leert wat kan en… waar je weg moet blijven. En vooral heel veel praktijk. Leer de mooiste en meest duurzame afwerktechnieken voor deuren, kastjes, ronde hoeken, uitsparingen, complex gevormde ondergronden en nog veel meer.

Aanbiedingen maken

Naast het praktische deel van de training ontvang je tijdens deze cursus ook veel informatie die je goed kan gebruiken bij het maken van aanbiedingen naar klanten. Hoeveel tijd kost het wrappen van een keuken? Waar zitten de valkuilen? Hoe reken je uit hoeveel folie je nodig hebt?

Diversiteit

De Training interieurfolie helpt je op weg bij het verwerken van de gerenommeerde merken interieurfolies (bijvoorbeeld 3M Dinoc, Coverstyl, Bodaq, LG, etc.)

Video

Kan je niet meer wachten en wil je alvast wat meer zien? Als je bovenstaande video kijkt krijg je een beetje een beeld van hoe het er aan toegaat! En neem ook eens een kijkje in onze blog voor interessante achtergrond informatie. We helpen je graag verder en kijken er naar uit je te ontmoeten!

Dit ga je leren:

  • know-how over interieur folies (eigenschappen en beperkingen)
  • ondergronden (inventariseren en voorbewerken)
  • toepassingen primers en sealers
  • aanbreng- en snij- en afwerktechnieken
  • voorkomen van onthechting
  • montage op kastdeurtjes
  • montage op (rond) tafelblad
  • montage op deuren / panelen
  • montage complexe vormen
  • applicatiefouten herstellen

Val je onder de SAG cao? Dan wordt deze cursus 100% vergoed! Meer info vind je hier.

Wanneer wil je de cursus volgen?

Bekijk hieronder de beschikbare data. Je kunt gelijk boeken. Heb je nog vragen? Bel ons gerust (0)35 88 77 612 of stuur een WhatsApp 06-53 95 98 33 of een email info@appcademy.nl

Reserveer nu Nog 4 plaatsen vrij
Reserveer nu Nog 4 plaatsen vrij
Reserveer nu Nog 5 plaatsen vrij

Meer dan 3000 getrainde personen

Handige informatie

Tarief: €770 ex BTW (per 2024 €795 ex BTW)

Agenda: 8.45 - 16.00

interieurfolie keukenwrap