Training Naadloos Fotobehang

Naadloos fotobehang

beschikbare data

1 daagse training

Agenda: 8.45 - 16.00 - inclusief lekkere lunch en versnaperingen

Efficiënte leermethode

Dankzij een slimme mix van theorie en praktijk leer je veel en snel. Deze training gaat erg diep maar is ook geschikt voor (handige) starters

Erkend beroepsonderwijs

Appcademy is officieel geregistreerd als kort beroeps onderwijs (CRKBO). De Appcademy trainers voor naadloos fotobehang hebben ervaring vanaf  "het eerste uur" .

Kleine groepen

We werken met kleine groepen. Zo krijg je maximale begeleiding.

fabrikant-merk neutraal

Appcademy werkt fabrikant-merk-onafhankelijk. Fijn om meerdere soorten naadloos behang en lijm naast elkaar te voelen en te vergelijken!

Inclusief certificaat

Na de training ontvang je het ingelijste Appcademy certificaat! Het laat zien dat je een gedegen opleiding hebt gevolgd.

Naadloos Fotobehang voor de pro!

Naadloos fotobehang begint steeds populairder te worden. Terecht, want wát een effect kan je er mee bereiken! Haarscherpe prints van wat je maar wilt. Wil je een kalmerend zeegezicht in de spreekkamer? Of een dynamisch uitzicht over de wolkenkrabbers van New York in het trapgat? Zie je het al voor je, een schilderachtige trompe l’oei in een restaurant? Verzin het maar, alles is mogelijk.

Naadloos resultaat

Fotobehang is te bestellen op 5 meter x 100 meter. Dus bijna in alle gevallen een naadloos resultaat. Een echte vaste naam is er niet voor dit product. Wallprint, Airtex, Walltex, Naadloos fotobehang, Vinywall, Muurprint; een kleine greep uit de namen die je tegen komt. Kijk je er ook naar uit dit soort producten in je assortiment op te nemen? Of heb je al ervaring met fotobehang (zonder naden) maar loop je tegen wat vraagstukken aan? Dan is deze workshop iets voor jou.

Training Naadloos fotobehang

Veel content in de training Naadloos Fotobehang is aangedragen door technisch montagebedrijf Tecmoteam, specialisten van het eerste uur. En je kunt je voorstellen, na het jarenlang verwerken van kilometers Airtex zijn de kinderziektes er inmiddels wel uit. Profiteer van die expertise en krijg antwoord op al je vragen rond naadloos behang.

Zoveel vragen..

Vragen als: Hoe behandel je ondergronden zo voor dat er geen blazen en andere onthechtingsklachten zullen ontstaan? Welke aanbrengmethode is in de praktijk het mooist en meest effectief gebleken? Welke lijm gebruik je voor welke ondergrond? Hoe ga je om met hoeken, stopkontakten en vensterbanken?

Aanbiedingen maken

Naast het technische deel ontvang je tijdens deze workshop ook rekenmethodes en andere informatie die je kunt gebruiken bij het maken van offertes. Kortom, wil je dé informatie ontvangen waarmee je naadloos behang professioneel kunt aanbrengen en verkopen? Dan is deze eendaagse workshop iets voor jou.

Enthousiastelingen

Tijdens de cursus maak je kennis met andere enthousiastelingen. Zo leer je van elkaars vragen, missers en ervaringen..

Video

Kan je niet meer wachten en wil je alvast wat meer zien? Als je bovenstaande video kijkt krijg je een beetje een beeld van hoe het er aan toegaat! En in onze blog en een artikel wat ook in de sign+ magazine is verschenen vind je ook informatie over Naadloos behang. We helpen je graag verder en kijken er naar uit je te ontmoeten!

Dit ga je leren:

 • eigenschappen fotobehang / muurfolie / wandtextiel
 • inventariseren en inmeten
 • ondergronden inventariseren
 • calculeren / gebruikelijke tarieven
 • wetenswaardigheden voor bestellen productie
 • gereedschappen /tools
 • techniek groot formaat aanbrengen
 • ondergronden voorbewerken
 • lijm en voorstrijk
 • techniek afwerken rond obstakels
 • montage op dagkanten en door hoeken
 • tips en tricks
 • problemen oplossen
 • en wat jij weten wilt..

Val je onder de SAG cao? Dan wordt deze cursus 100% vergoed! Meer info vind je hier.

Wanneer wil je de cursus volgen?

Bekijk hieronder de beschikbare data. Je kunt gelijk boeken. Heb je nog vragen? Bel ons gerust (0)35 88 77 612 of stuur een WhatsApp 06-53 95 98 33 of een email info@appcademy.nl

Reserveer nu Nog 1 plaats vrij
Reserveer nu Nog 6 plaatsen vrij

Meer dan 3000 getrainde personen

Handige informatie

Tarief: €395 ex BTW (per 2024 €425 ex BTW)

Agenda: 8.45 - 16.00

Naadloos fotobehang