World Wrap Masters Netherlands 2023

(UPDATE 25-1) Daar gaan we weer!!!!!! Topnieuws voor carwrappers! Fespa Nederland gaat ook dit jaar de Nederlandse editie van de World Wrap Masters organiseren. Deze carwrap wedstrijd zal plaats vinden tijdens de beurs Sign&Print expo in de evenementenhal in Gorinchem. Deze beurs is van 14-16 maart, de wedstrijd zelf is op 15 maart.

World Wrap Masters?

World Wrap Masters is een internationale carwrap competitie. Deze contest wordt tijdens de internationale Fespa beurzen over de hele wereld gehouden. Van USA tot Afrika tot Japan tot de Duitsland en Mexico. Afgelopen jaar is deze competitie in Berlijn georganiseerd tijdens de Fespa beurs in juni. Er waren wrappers uit heel Europa en uiteindelijk won de Bulgaar Ivan Tenchev eervolle titel “World Wrap Master 2022″.

World Wrap Masters Netherlands!

De internationale contests hebben misschien een hoge drempel. De reis is vaak ver, inschrijven is duur. Vorig jaar is de eerste World Wrap Masters Netherlands georganiseerd. Tijdens de Nederlandse competitie is alles wat laagdrempeliger. Lekker dichtbij, in Gorinchem. Alles gewoon makkelijk in het Nederlands. En inschrijven is GRATIS!

En, naar onze bescheiden mening, de World Wrap Masters Netherlands 2022 was echt een groot succes! Meer over de editie van vorig jaar lees je hier.

 

(tekst gaat verder onder de foto)

Bij de foto: De winnaar van World Wrapmasters Netherlands 2022 was Patrick Vermeulen. Naast een mooi geldbedrag won hij inschrijfgeld en reiskosten voor de World Wrapmasters competitie  in Berlijn.

Inschrijven is GRATIS!

Voor de editie “World Wrap Masters Netherlands” geldt: geen inschrijfgeld, deelname is GRATIS!

Dus… ben jij een ervaren carwrapper en lijkt het je leuk andere vakidioten / collega’s te ontmoeten? Wil je jouw carwrapbedrijf in het zonnetje zetten door mee te doen met dit leuke evenement? Of nog beter, er met de eerste prijs van door te gaan en voortaan door het leven te gaan als de Nederlandse World Wrap Master 2023?

Laatste nieuws en weetjes

De competitie “World Wrap Masters Netherlands” is op 15 maart Sign&Print Expo beurs te Gorinchem.

Iedere carwrapper kan zich inschrijven. Inschrijven kan tot 15 februari. Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar: events@fespa.nl

Daarna ontvang je meer informatie en criteria over je deelname aan World Wrap Masters Netherlands of WWMN.

Als alle inschrijvingen binnen zijn gaat de jury de inschrijvingen beoordelen. Uiteindelijk zullen er 12 finalisten overblijven die op 15 maart de competitie aangaan voor de World Wrap Master Netherlands.

Welke auto’s gaan we wrappen in 2023?

Deze keer gaan we vier elektrosche Polestars voorzien van een supergaaf visueel ontwerp. Het wedstrijd design zal worden gemaakt door Wrapmyride.nl en (Gold Winnaar FESPA Award 2022 in de categorie voertuigreclame) uit Nieuwkuijk. Omnimark uit Weesp (een ISO-gecertificeerd printbedrijf voor FleetMarking) zal zorgdragen voor de wedstrijd prints.

Inschrijven voor World Wrap Masters Netherlands