World Wrap Masters Netherlands

Superleuk nieuws voor carwrappers! Fespa Nederland gaat in samenwerking met Appcademy, Omnimark, Van der Pol Reclame en Wrapmyride.nl de Nederlandse editie van de World Wrap Masters organiseren. Deze carwrap wedstrijd zal plaats vinden tijdens de beurs Sign&Print expo in de evenementenhal in Gorinchem. Deze beurs is van 22-24 maart, de wedstrijd zelf is op 23 maart.

World Wrap Masters?

World Wrap Masters is een internationale carwrap competitie. Deze contest wordt tijdens de internationale Fespa beurzen over de hele wereld gehouden. Van Rusland tot Afrika tot Japan tot de USA tot Mexico. Afgelopen jaar is deze competitie in Amsterdam georganiseerd tijdens de Fespa beurs in oktober. Er waren wrappers uit heel Europa en uiteindelijk won de Duitser Norman Brubach eervolle titel “World Wrap Master 2021″.

World Wrap Masters Netherlands!

De internationale contests hebben misschien een hoge drempel. De reis is vaak ver, inschrijven is duur. Tijdens de Nederlandse competitie is alles wat laagdrempeliger. Lekker dichtbij, in Gorinchem. Alles gewoon makkelijk in het Nederlands. En inschrijven wordt gratis!

Op de beurs in Gorinchem wordt een speciale “wrapzone” ingericht. Om de wedstrijd heen wordt dit een gezellige ontmoetingsplaats voor startende en ervaren carwrappers, en… voor iedereen die geïnteresseerd is in wrappen.

Ook leuk: door Appcademy worden in deze “Wrapzone” mini wrap-workshops gegeven! (meer informatie volgt)

Kortom, aanwezig zijn is gezellig en leerzaam… Meedoen aan de competitie wordt superleuk. Maar winnen is natuurlijk fantastisch. Want, de winnaar mag zich “World Wrap Master Netherlands” noemen, en dat is al een eer op zich, maar hij/zij wint tevens het inschrijfgeld en een volledig verzorgde reis voor de World Wrap Master Competitie tijdens de Fespa in Berlijn (31 mei – 3 juni).

(tekst gaat verder onder de foto)

Bij de foto: Door Appcademy worden tijdens Sign&Print expo op 22 en 24 maart gratis mini wrap-workshops gegeven! 

Inschrijven is GRATIS!

Voor de editie “World Wrap Masters Netherlands” geldt: geen inschrijfgeld, deelname is GRATIS!
Iedere carwrapper kan zich inschrijven. Tijdens de inschrijving wordt wel naar je ervaring en kunde gevraagd, en aan de hand hier van wordt een voorselectie gemaakt. Inschrijven kan van 3 februari t/m 1 maart 2022. Via deze link. p.s. inschrijving is inmiddels gesloten. Alle inschrijvers hebben inmiddels bericht ontvangen en zullen voor 11 maart bericht krijgen of ze zijn geselecteerd voor de wedstrijd.

De prijs!

De winnaar mag zich “World Wrap Master Netherlands 2022” noemen, en dat is al een eer op zich, maar hij/zij wint tevens een volledig verzorgde reis voor de World Wrap Master Competitie tijdens de Fespa in Berlijn (31 mei – 3 juni), én het inschrijfgeld om aan deze competitie deel te nemen.
Voor de tweede en derde winnaar is naast de eer en een plaquette een leuke geldprijs.

Wanneer?

De competitie “World Wrap Masters Netherlands” is op 23 maart Sign&Print Expo beurs te Gorinchem.
Informatie over exacte tijden / voorronde(s) volgt z.s.m.

Wat houdt de wedstrijd in?

Informatie over de criteria, het exacte hoe en wat, volgt nog.
Wat we wel alvast kunnen delen:

  • De materiaalsponsor: Avery Dennison.
  • De ondergronden: Witte Tesla’s model 3

Jury World Wrap Masters Netherlands

Jury voorzitter: Dennis de Haan (Appcademy)
Mark Bakuwel (o.a. Appcademy)
Sander van der Pol (Van der Pol reclame)
Marcel Vermeulen (o.a. wrapmyride.nl)
Wilfried van der Lee (Omnimark)

Dus… ben jij een ervaren carwrapper en lijkt het je leuk andere vakidioten / collega’s te ontmoeten? Wil je jouw carwrapbedrijf in het zonnetje zetten door mee te doen met dit leuke evenement? Of nog beter, er met de eerste prijs van door te gaan en voortaan door het leven te gaan als de Nederlandse World Wrap Master 2022?
Schrijf je dan nu in voor de wedstrijd World Wrap Masters Netherlands 2022

Update: Inschrijving is gesloten. Alle inschrijvers hebben inmiddels bericht ontvangen en zullen voor 11 maart horen of ze zijn geselecteerd voor de wedstrijd op 23 maart)

Inschrijven voor World Wrap Masters Netherlands