World Wrap Masters Netherlands 2024

(update 18 oktober 2023) Topnieuws voor carwrappers! Fespa Nederland gaat ook voor 2024 de Nederlandse editie van de World Wrap Masters organiseren. Deze carwrap wedstrijd zal plaats vinden tijdens de beurs Autoprof in de evenementenhal in Gorinchem. Deze beurs is van 30 januari – 1 februari, de wedstrijd zelf is op 30 januari (voorrondes) en 31 januari (finale).

World Wrap Masters?

World Wrap Masters is een internationale carwrap competitie. Deze contest wordt tijdens de internationale Fespa beurzen over de hele wereld gehouden. Van USA tot Afrika tot Japan tot de Duitsland en Mexico.

Afgelopen jaar is finale in Munchen georganiseerd tijdens de Fespa beurs in mei. Er waren wrappers uit heel Europa en uiteindelijk won Simon Manley Jokumsen van Folie Fashion uit Denemarken. De Nederlandse winnnaar Wouter Knol van WTR Wrap uit Zwaag werd een hele goede tweede in de Finale van de World Wrap Masters!

In 2024 wordt deze finale wedstrijd georganiseerd in Nederland tijdens de Fespa beurs van 19-22 maart. Maar zover is het nog lang niet… want eerst komt de competitie voor de Nederlandse versie!

World Wrap Masters Netherlands!

Tijdens de Nederlandse competitie kan iedere carwrapper zich GRATIS inschrijven. Het niveau ligt hoog. Het tempo ligt hoog. Maar we willen er ook vooral superleuke dagen van maken met zijn allen!

En, naar onze bescheiden mening, de vorige World Wrap Masters Netherlands waren echt een groot succes! Meer over de editie van de vorige jaren lees je hier (2022) en hier (2023)

(tekst gaat verder onder de foto)

world wrap masters 2023

Bij de foto: De winnaar van World Wrapmasters Netherlands 2023 was Wouter Knol. En hij werd een hele goede tweede tijdens de World Wrap Masters finals in Munchen.

Bij de foto: In 2022 was Patrick Vermeulen de Nederlandse World Wrapmasters. 

Inschrijven is GRATIS!

Voor de editie “World Wrap Masters Netherlands” geldt: geen inschrijfgeld, deelname is GRATIS!

Dus… ben jij een ervaren carwrapper en lijkt het je leuk andere vakidioten / collega’s te ontmoeten? Wil je jouw carwrapbedrijf in het zonnetje zetten door mee te doen met dit leuke evenement? Of nog beter, er met de eerste prijs van door te gaan en voortaan door het leven te gaan als de Nederlandse World Wrap Master 2024?

Schrijf je nu in!

De competitie “World Wrap Masters Netherlands” is op 29 en 30 januari tijdens de AUTOPROF beurs te Gorinchem.

Je kunt inschrijven tot 15 november via dit emailadres:

events@fespa.nl

p.s. houdt dit artikel op de website in de gaten, want we zullen regelmatig updates plaatsen!

Youtube: World wrap Masters 2023